Over ons bedrijf

ANG SYSTEMS nv werd opgericht in 2000 en is gevestigd op de Ninoofsesteenweg 221 - 1670 Pepingen en beschikt over een productiehall van 3000m². Wij staan voor meer dan 25 jaar ervaring en beschikken over een multidisciplinair team, waarbij de focus ligt op een service en klantgerichte organisatie en onze ervaring koppelen aan jeugdig dynamisme.

ANG SYSTEMS nv koppelt een optimale prijs/kwaliteit verhouding aan een klantgerichte en flexibele organisatie. Al onze producten voldoen aan de vereiste CE-normen.

ANG Systems Onze ruime ervaring laat ons toe om in samenspraak met de klant de juiste oplossing aan te bieden in het bouwen en plaatsen van containersystemen, kipper en laadplatformen. Monteren van autolaadkranen van het merk EFFER, ATLAS en HMF.

Naast het vervaardigen van allerlei soorten afvalcontainers en opslagcontainers in metaal, biedt ANG SYSTEMS nv ook de service om bestaande containers aan te passen, te herstellen, te zandstralen en te herschilderen.


Ons atelier

Ons atelier bevat 3.000m² waarvan 2.000m² voorzien is voor de productie van onze containers, alsook voor de bouw en plaatsing van onze laadplatformen. Het atelier bevat een hydraulische pers en geotineschaar, boren, lasposten, enz.


R & D

Door ons geloof in innovatie en inzicht in de wensen van onze klanten, hebben wij ons sinds 2000 ontwikkeld van producent van containers en laadplatformen tot End 2 End leverancier (productie, invoer & distributie) en dit in combinatie met een uitstekende dienstverlening.

Bij het ontwerp en de ontwikkeling van onze nieuwe ontwikkelingen evalueren wij onze producten en diensten altijd vanuit het oogpunt van de klant.
ANG SYSTEMS nv beschikt over de nodige software om zijn ontwerpen te tekenen.

Onze Kwaliteiten
  1. Ruime en uitstekende dienstverlening
  2. Direct contact met onze klanten
  3. Snelle levering
  4. Meer dan 25 jaar ervaring
  5. Hoog opgeleid personeel
Wenst u meer info?

Raadpleeg ons ruim aanbod aan diensten !

Onze diensten
  1. Containersystemen
  2. Containers op maat
  3. Laadplatformen
  4. Vaste laadbakken
  5. Kranen