? ANG SYSTEMS - Onze containers

Onze containers

ANG SYSTEMS nv bouwt en verdeeld containers in metaal en in verschillende maten. Het gaat om afvalcontainers, opslagcontainers, containers met zijdeuren, perscontainers, stationaire persen, monoblocs, vaste laadbakken en tot slot ook nog allerlei soorten van lekbakken.

De containersystemen bieden het grote voordeel dat het laden kan gebeuren zonder de aanwezigheid van de vrachtwagen. Het voertuig kan dan optimaal benut worden om voor het transport van verschillende containers in te staan. Daarnaast kunnen er ook afzonderlijke containers, of een vaste kraan op een container gemaakt worden. ANG SYSTEMS nv voorziet eveneens de invoer en distributie van containersystemen.

  1. Open containers

Onze open containers bestaan uit verschillende maten en kunnen worden geleverd in verschillende kleuren. Deze containers kunnen worden gebruikt voor allerhande afbraakmateriaal, vervoer van grond, enz.

Open laadbakken worden in vele gevallen gebruikt voor het transporteren van goederen die met een heftruck of kraan geladen moeten worden en niet hoeven afgeschermd te worden. Indien dit laatste wel het geval is kan gekozen worden voor een gesloten laadbak, al dan niet langs de zijkant toegankelijk via een zeil. Op beide types kan ook een laadbrug gemonteerd worden om de goederen efficiƫnt, bijvoorbeeld met een transpallet, te kunnen laden.

Container1 Container2
Container3 Container4

  2. Gesloten containers

Eveneens kunnen de gesloten containers worden gemaakt in verschillende maten en worden ze eveneens geleverd in diverse kleuren. Deze containers kunnen worden gebruikt voor allerhande afval.

Container5 Container6
Container7 Container8

  3. Onderliggers

Onderliggers worden volledig op maat gemaakt, daar deze afhankelijk zijn van het type vrachtwagen en de afmetingen van de vrachtwagen.

onderligger4 onderligger4

  4. Perscontainers

Perscontainers kunnen worden gemaakt in verschillende types en voor verschillende doeleinden. Deze type containers zijn zeer specifieke containers die kunnen worden gebruikt voor algemeen afval zoals: huishoudafval, groot elektro, enz.

monoblok1 monoblok2

  5. Perscontainers - Monoblocs

De monoblocs kunnen worden gemaakt in verschillende types en voor verschillende doeleinden. Deze type containers zijn zeer specifieke containers die kunnen worden gebruikt voor algemeen afval zoals: huishoudafval, groot elektro, enz.

monoblok1 monoblok1

  6. Multibenne Containers

De pers containers kunnen worden gemaakt in verschillende types en voor verschillende doeleinden. Deze type containers zijn zeer specifieke containers die kunnen worden gebruikt voor algemeen afval zoals: huishoudafval, groot elektro, enz.

Percontainers Percontainers

  7. Containers met automatische zeil

Onze speciale containers kunnen worden gemaakt in verschillende types en voor verschillende doeleinden. Deze type containers zijn zeer specifieke containers die kunnen worden gebruikt voor algemeen afval zoals: huishoudafval, groot elektro, enz.

Speciale containers Speciale containers


  8. Plateau-Containers

ANG SYSTEMS nv/sa vervaardigd eveneens plateau-containers. Deze worden vooral gebruikt voor het vervoeren van machines en/of materialen. Deze vlakke containers kunnen eveneens gebruikt worden voor het vervoer van palettengoed en is makkelijk te beladen langs de zijkanten. Eveneens is er een mogelijkheid tot borging van de lading.

Speciale containers Speciale containers


  9. Speciale containers

Onze speciale containers kunnen worden gemaakt in verschillende types en voor verschillende doeleinden. Deze type containers zijn zeer specifieke containers die kunnen worden gebruikt voor algemeen afval zoals: huishoudafval, groot elektro, enz.

Speciale containers Speciale containers